Γενικές

Δελτίο τύπου

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής συγχαίρoυν θερμά τη μαθήτρια της Ε3 Τάξης του Σχολείου μας :

Αγγελίνα Σταύρου

για τη διάκρισή της στο διαγωνισμό έκθεσης για μαθητές των τάξεων Δ', Ε' & Στ' των Δημοτικών Σχολείων Δωδεκανήσου με θέμα την αποταμίευση και τη φορολογική συνείδηση που πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 6 Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2014.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας-12ο Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου, διαμέσου της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Τα έργα των μαθητών αξιολόγησε επιτροπή που ορίστηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Εκτός από το διαγωνισμό υλοποιήθηκαν και δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) και περιελάμβανε επισκέψεις στους μαθητές των Δ΄,Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων, των Δημοτικών Σχολείων της Νήσου Ρόδου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών σε θέματα αποταμίευσης και φορολογικής συνείδησης.

Η βράβευση των δέκα μαθητών που διακρίθηκαν θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα Castello Rosso όπου και θα τους δοθούν δώρα(tablets) καθώς και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες.