Γενικές

Λειτουργία εκπ/κού ιστολογίου στο διαδίκτυο για δημιουργικές ενασχολήσεις των παιδιών

"Μένουμε σπίτι": Λειτουργία εκπ/κού ιστολογίου (blog) στο διαδίκτυο για δημιουργικές ενασχολήσεις των παιδιών.

Σας επισυνάπτουμε αρχείο που περιέχει την ηλεκτρονική διεύθυνση εκπαιδευτικού ιστότοπου με το συνοδευτικό σκεπτικό της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία του, τριών συνεργαζόμενων φορέων: Όμιλος Cine- ΕκπαίδευσηΦιλόμυθος Λέσχη Παιδική & Εφηβικής Λογοτεχνίας Κ.Π.Ε. Πεταλούδων.

    Το διαδικτυακό περιβάλλον του ιστολογίου(https://cine-anagnosi.blogspot.com/)

Ταινίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού μήκους, e books, audio books, θεατρικές παραστάσεις, online δραστηριότητες και ηλεκτρονικά μουσεία, για να μείνουμε σπίτι!
cine-anagnosi.blogspot.com
προσφέρει στους χρήστες του (παιδιά, εκπαιδευτικούς-γονείς) επιλεγμένο ψηφιακό υλικό Κινηματογράφου- Παιδικής Λογοτεχνίας- Αειφορίας και στοχεύει στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου από τα παδιά με δημιουργικές ενασχολήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

    Ο ιστότοπος φιλοδοξεί να έχει και διαδραστική λειτουργία. Οι διαχειριστές εκπαιδευτικοί του blog θα απαντούν σε ερωτήματα και στους σχολιασμούς που θα θέτουν οι χρήστες στο πλαίσιο μιας αλληλλοεπιδραστικής, γόνιμης επικοινωνίας.

    Παρακαλούμε να αποσταλεί το ενημερωτικό κείμενο του συνημμένου αρχείου στους Διευθυντές και Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για να προωθηθεί στους/στις εκπαιδευτικούς των σχολείων τους και  Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

                                                    Ευχαριστούμε.

                             Εκ μέρους των συνεργαζόμενων φορέων

                       Οι διαχειριστές του ιστολογίου

Αδαμόπουλος Παναγιώτης, Βεκιάρης Θάνος, Ζέππου Αναστασία,  Σπανός Πέτρος