Γενικές

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2020"

VIVLIODROMIES 20Οι ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ είναι ένας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου που προκηρύσσεται από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα για 22η συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα παιχνίδι, μια δραστηριότητα που απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνάμεις των παιδιών και τα οδηγεί στη χαρά και την απόλαυση. Τα παιδιά καλούνται να διαβάσουν τέσσερα (4) βιβλία τα οποία εντάσσονται σε μια ενιαία θεματική ενότητα και να επεξεργαστούν θέματα σχετικά με τα βιβλία που διάβασαν.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού που φοιτούν σε Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου.
Στις ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ τα παιδιά καλούνται να διαγωνισθούν ατομικά ή ομαδικά, έχοντας διαβάσει τα τέσσερα (4) βιβλία που έχουν οριστεί για την τάξη στην οποία φοιτούν.
• Ως ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί η 8η Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή.
• Η διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού θα είναι δίωρη
• Η ακριβής ώρα έναρξης και το εξεταστικό κέντρο της περιοχής για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

 

Στα έγγραφα που επισυνάπτονται μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη του διαγωνισμού και  τα βιβλία στα οποία θα διαγωνισθούν τα παιδιά.